Workshops

Workshop Rondje Zwolle met de stadsdichter
(poëzie) schrijven en fietsen

Gekoppeld aan de tentoonstelling Sense of Place in het Academiehuis de Grote Kerk in Zwolle geef ik op woensdagochtend 20 september en zondagmiddag 1 oktober twee workshops fietspoëzie schrijven. We rijden met de (stads)fiets een  mooie route van 25-30 kilometer die start/eindigt bij het Academiehuis. Onderweg stoppen we meerdere keren om te schrijven met het fietsen en de omgeving als inspiratie.

De ochtend-workshop op 20 september start om 9.30 u (vanaf 9.00 u verzamelen bij Maling, koffie op eigen kosten) en eindigt rond 12.30 u bij het Academiehuis waar gelegenheid is de tentoonstelling te bezichtigen.

De middag-workshop op 1 oktober start om 14.00 u (vanaf 13.30 u verzamelen bij het Academiehuis, vooraf eventueel bezichtiging van de tentoonstelling op eigen gelegenheid) en eindigt rond 17.00 u. We sluiten af met een drankje op een terras in de stad.

De ochtend-workshop en de middag-workshop volgen elk een ander deel van het Rondje Zwolle. Desgewenst kun je dus ook twee keer mee doen met de workshop.

Kosten: betaal-wat-je-wilt via een QR-code.

Mail om je op te geven naar info@baukevermaas.nl. Geef duidelijk aan voor welke workshop je opgeeft.

Workshops op aanvraag

Poëzie en fietsen

Een (stads)fiets-poëzie-schrijf-workshop op maat voor groepen van 5 – 15 personen. Afstand, thema en route in overleg. Vanaf € 20 per persoon.

Een (stads)fiets-poëzie-beleef-tocht op maat voor groepen van 8 – 20 personen. We rijden het Rondje Zwolle (ca 45 km) en stoppen onderweg geregeld voor het luisteren naar een passend gedicht. Vanaf € 15 per persoon.

Wielerpoëzie – baiku’s schrijven. Workshop en toch op de racefiets voor 1 tot 6 personen. Afstand, thema en route in overleg. Vanaf € 20 per persoon.

Poëzieworkshops voor kinderen en volwassenen

Dichten is niet moeilijk, wel leuk. Met creatieve opdrachten laat ik zien dat iedereen het plezier van poëzie kan ontdekken. Een leuke groepsactiviteit voor  bijvoorbeeld een kinderfeestje, creatieve schoolles, personeelsbijeenkomst, familiedag etc. Ik kan de workshop op maat maken voor zowel kinderen als volwassenen en desgewenst met een thema werken. Neem contact op om te sparren over de mogelijkheden.